S modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svijetu električne mobilnosti. Elektrizirajuće performanse susreću se s revolucionarnim dizajnom i dosegom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promjene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

ID.Light

Iznimno pametan: inteligentan koncept svjetala

ID.Light vizualno komunicira s vama i u kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom pomaže vam da vozite opuštenije u prometu. Svjetlom i treperećim signalom preporučuje vam promjenu voznog traka. K tomu vas može upozoriti i navigacijom izvući iz situacije ako se nalazite na pogrešnom voznom traku. Ako upotrebljavate rukovanje govornim naredbama, na svoju ćete govornu naredbu dobiti povratnu informaciju u obliku svjetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - inteligentnim svjetlosnim znakom.

Baterije i doseg

Iznimna snaga. Brzo punjenje.

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući - s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Ubrzanje

Novi osjećaj brzine.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više mijenjanja stupnjeva prijenosa, nema više odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo. Serijski su modeli raspoloživi u tri varijante: s baterijom od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Punjenje

Ubrzava punjenje

Prednost električnih vozila: puniti možete gotovo svugdje - kod kuće na kućnoj struji, na opcijskom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, na velikom broju benzinskih postaja - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja.

Više informacija o ID.3. potražite na internet stranici ili telefonskim kontaktom naših djelatnika u ovlaštenim VW prodajno-servisnim centrima u Zadru i Karlovcu.

 

 
w Povratak na vrh