Obavještavamo Vas da od ponedjeljka, 27. travnja 2020. započinju s radom centri za prodaju novih i rabljenih osobnih i lakih dostavnih vozila u Zagrebu (Radnička, Heinzelova), Zadru, Splitu, Rijeci i Karlovcu.

Centri će biti mogućnosti primati stranke prema preporuci Stožera civilne zaštite o mjerama ponašanja uz strogo provođenje preventivnih mjera za zaštitu širenja virusa COVID-19.

Radno vrijeme prodajno-servisnih centara (Zagreb Radnička i Heinzelova, karlovac, Rijeka-Čavle, Zadar, Split-Kaštel Sućurac*):

Prodaja vozila:

pon-pet 8-17h
subotom 8-13h

Servis vozila

pon-pet 7-17h
subotom 8-13h

Za sva pitanja vezano za prodaju vozila i dodatne informacije, slobodno nam se obratite telefonski, putem interneta ili osobno dolaskom u prodajni centar.
Naši prodajni savjetnici stoje Vam na raspolaganju!

Također Vas pozivamo da koristite i usluge naših servisnih centara na svim lokacijama koji su također otvoreni u naznačenom radnom vremenu.

U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili posluje šest prodajno-servisnih centara za osobna vozila. U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih dostavnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat  i ovlašteni  servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen i Audi te ovlašteni servis za VW, Audi i Škoda vozila , u centru Rijeka prodaja i ovlašteni servis Mazdinih vozila, u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda i ovlašteni servis za vozila VW, Škoda, Ford i Fiat te u Splitu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia.

Na svim lokacijama ( Zagreb, Zadar, Split, Rijeka, Karlovac) posluju i centri rabljenih vozila sa bogatom ponudom svih marki.

 

 
w Povratak na vrh