› ŠKODA u SUV segment prenosi svoj markantni novi dizajn
› Najveći prtljažni prostor u krugu konkurenata
› Pomična stražnja klupa u svakom vozilu u seriji, a po želji i treći red sjedala
› Najnovije tehnologije u infotainmentu, povezivanju i sustavima pomoći
› Tri TSI i dva TDI motora, po želji regulacija amortizera DCC te offroad modus kod varijanti s pogonom 4 x 4

Mlada Boleslav/Skodje, 7. srpnja 2016. – ŠKODA započinje svoju veliku ofenzivu u SUV segmentu – i to s modelom ŠKODA KODIAQ. SUV sa svestranim kvalitetama dugačak je 4,7 metara. Nudi najveći prtljažni prostor u svojoj klasi vozila. S opcijom ugradnje trećeg reda sjedala ima još jednu dodatnu značajku svestranosti u segmentu. ŠKODA KODIAQ predstavlja sve snažne osobine marke – najizražajniji dizajn, visok stupanj funkcionalnosti i mnoga „Simply Clever“-rješenja. U područjima povezivanja, pomoćnih sustava i infotainmenta ŠKODA KODIAQ, čija prodaja započinje početkom 2017. godine, stavlja nove akcente.

ŠKODA s modelom ŠKODA KODIAQ ulazi u novi, u cijelom svijetu brzorastući tržišni segment – i klasu velikih SUV-vozila. Tom ofenzivom kompanija želi doći do novih grupa kupaca, izgraditi svoje tržišne udjele i dodatno učvrstiti svoju poziciju na tržištima u cijelom svijetu. ŠKODA KODIAQ jasno pokazuje gdje se marka danas nalazi, a istodobno upućuje na budućnost – s mnogim novim tehnološkim i budućnosti okrenutim rješenjima u području povezivanja, između ostalog s mobilnim online-uslugama za najbolje informiranje i sigurnost.

„Naš novi SUV – ŠKODA KODIAQ – automobil je sa snažnim značajkama svestranosti“, rekao je predsjednik Uprave ŠKODA Bernhard Maier. „On povezuje aktivan osjećaj života s klasičnim kvalitetama marke – visokim stupnjem funkcionalnosti i nadprosječnom ponudom prostora. U razvoju smo si, kao i uvijek, postavili za cilj da ponudimo nešto više automobila, te da time u segmentu budemo prisutni s najboljom ponudom. Svojim emocionalnim dizajnom ŠKODA KODIAQ osim toga na cestu donosi novu, snažnu prisutnost.“

Upoznajte karakteristike Škode Kodiaq.

 
w Povratak na vrh